Dakwerken

Algemene dakwerken en zinkwerken

dakrenovatie’s zijn onze specialiteit. maar ook nieuwbouw heeft voor ons geen geheimen .Hieronder vindt u een overzicht van de soorten daken die we aanleggen wij werken steeds met  duurzame materialen Daarbij staan we evengoed in voor al uw zinkwerken 

Bij Daktimmer Martens nemen we tal van dakwerken voor onze rekening. Een hellend dak voorzien we bijvoorbeeld van dakpannen naar keuze of een leien dak in een kleur naar keuze.

Eigen aan alle dakconstructies die we plaatsen, is dat we steevast dakisolatie aanbrengen die de kosten van uw energiefactuur aanzienlijk zal drukken. Van het het nodige schrijnwerkerij timmeren tot zinkwerk tot dakpannen,

wij zien erop toe dat uw dak van a tot z in orde komt!

Bestaande leien met asbest moeten we verplicht verwijderen; de huur van de container waarin we het schadelijke asbestafval afvoeren, zit in de prijs inbegrepen. Daarvoor beschikken we over de nodige certificaten. In een dergelijk uitzonderlijk geval kunnen we eventueel een overzetdak plaatsen.

Gaat een hellend dak niet goed samen met de moderne stijl van uw woning? kies dan voor een plat dak. Platte daken bekleden we met roofing ,EPDM of Resitrix .

Roofing is goedkoper, al maakt EPDM/Resitrix een naadloos aangelegde dakbedekking mogelijk. In beide gevallen gaan we minutieus te werk en slaan we geen hoek of kier over. Een duurzaam en waterdicht resultaat gegarandeerd!

Een dak is niet helemaal af zonder een vlotte afwatering. Qua zinkwerken voorzien wij daarom dakgoten en afvoerbuizen, waarlangs hemelwater moeiteloos afgevoerd wordt. Zo voorkomt u vochtproblemen, zelfs bij hevige regenval.

Functionaliteit en schoonheid sluiten elkaar bij Daktimmer Martens uit Maasmechelen in geen geval uit; er is een ruime keuze aan hang– of bakgoten die perfect bij de uitstraling van uw pand zullen passen. Aarzel niet om naar de uiteenlopende opties te informeren.